021/209.90.66
021/209.90.65

office@meatsystems.ro

NaloSlim si Nalo Slim Kranz

Membrane poliamidice afumabile

  • Domenii de aplicare:

1. Parizer afumat
2. Produse tartinabile (Leberwurst)
3. Produse tartinabile maturate (Pasta de ceai)
4. Salamuri fierte si afumate

  • Avantajele folosirii lor:

1. Impiedica iesirea grasimilor si nu permite "mazguirea"
2. Fara pierderi la depozitare
3. Gofrate: prelucrare imediata (fara umezire)
4. Clipsarea usoara pe toate masinile uzuale de clipsat

  • Dimensiunile disponibile:

NaloSlim (forma cilindrica)

Calibrul nominal de umplere Smoke Aluna Mahagoni Incolor Maro-orange transparent Rosu-maro
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             


Nalo Slim Kranz (forma potcoava)

 
Calibrul nominal de umplere Smoke Aluna Rosu-orange Incolor Pergament Maro-orange
             
             
             
             

S = standard (se gasesc pe stoc) U = se fabrica (dar nu se gaseste pe stoc)
20 = comanda de minim 20.000m

Mod de lucru:

1. Umezirea: nu se umezesc inaintea umplerii!!!
2. Umplerea: umperea la calibrul nomial
3. Clipsarea: clipsare normala (pentru o poliamida unistrat)
4. Fierberea: in stare verticala sau orizontala la temperatura dorita miezului
5. Afumarea: afumare cu fum cu umiditate mare, la intensitatea dorita (ex. mai jos)
6. Racirea: normala prin dusare
Depozitarea membranelor in locuri uscate si racoroase max. 36 luni
 

Parizer

Proces Timp (minute) Temperatuta (°C) Umiditate (%)
       
       
       
       


Salamuri fierte si afumate

Proces Timp (minute) Temperatura (°C) Umiditate (%)
Inrosire      
Zvantare      
Zvantare      
Coacere      
Afumare      
Fierbere