021/209.90.66
021/209.90.65

office@meatsystems.ro

Nalo Pasteten


Aceste membrane confera un termen de valabilitate a produsului de pana la 30 zile in functie de conditiile de lucru si incarcatura microbiologica a materiilor prime. Ele sunt destinate suncilor in forma (Nalo Pasteten), produselor feliate (NaloSlice) si aspicurilor(Nalon).

Membranele prezinta urmatoarele caracteristici tehnice:

  • Permeabilitatea O2 la 23°C si 53% umiditate relativa:
  • 7cm³/m²·zi·bar Nalo Pasteten, Nalon si NaloSlice 6cm³/m²·zi·bar.
  • Permeabilitatea apei la 23°C si 85% umiditate relativa:
  • 8g/m²·zi Nalo Pasteten, Nalon si NaloSlice 6g/m²·zi.


Inmuierea se face optim la 30-40°C timp de 30 de minute pentru Nalo Pasteten, Nalon, pentru NaloSlice 45 min iar in cazul celor mai imprimate se prelungeste cu inca 30min.

Umplerea se face fara goluri de aer la calibrul de 60mm respteciv 118 mm pentru Nalo Pasteten, pentru Nalon calibrul de umplere este cu 5% mai mare decat calibrul nominal, iar pentru NaloSlice calibrul de umplere este cu 7-10% mai mare dacat calibrul nominal.
Membranele necontractibile se pot stipui (se inteapa pentru eliminarea golurilor de sub membrana sau de la capete).

Fierberea se face in pozitie orizontala sau verticala (atarnata pe bat) la temperatura dorita.

Racirea se face imediat pana la scaderea temperaturii la mai putin de 25°C. Racirea prin dusare cu interval duce la reducerea consumurilor de apa, pe de alta parte racirea cat mai rapida duce la marimea termenului de valabilitate.

  • Pentru Nalo Pasteten calibrele disponibile sunt de: 60,118mm sau flat (semiperimetru) 180mm.
  • Pentru Nalon si NaloSlice calibrele disponibile sunt intre 40-225mm.
 


Va rugam sunati pentru verificarea existentei calibrului/culorii dorite si daca este disponibila in varianta standard (minim comandat 1000m), sau daca este nevoie de o cantitate mai mare minim comandata