021/209.90.66
021/209.90.65

office@meatsystems.ro

Poliamidice


Membranele artificiale din mase plastice produse de firma Kalle au urmatoarea compozitie de baza: poliamida si polietilena. Ele sunt destinate fabricarii preparatelor alimentare ce se supun unui tratament termic de fierbere exclusiva. (exceptie Nalo Slim, care se si afuma). Firma Kalle produce o diversitate foarte mare de membrane poliamidice, diferite prin diametru, culoare, forma, numar al straturilor din componenta, precum si posibilitatea de afumare.


Clasificarea membranelor poliamidice Kalle:

 

1. In functie de tipul produsului umplut in membrana (posibilitatea afumarii acestuia):

  • Membrane impermeabile la fum: NaloFlex, Nalo Pasteten, NaloSlice, Nalon, Nalophan, NaloBar, NaloForm, NaloShape, NaloKontur, Quintamid.
  • Membrana permeabila la fum: NaloSlim. Datorita faptului ca efectul maxim de afumare al produsului se realizeaza in urma unor programe de lucru mai complexe va rugam sa ne contactati pentru transmiterea acestora


2. In functie de numarul straturilor din compozitia membranei:

  • Membrane poliamidice unistrat: NaloFlex, Nalo Pasteten.
  • Membrane poliamidice multistrat: NaloBar, NaloForm, NaloShape, Quintamid.


3. In functie de natura materialului:

  • Poliamida contractibila: NaloFlex, NaloBar, NaloForm, Quintamid.
  • Poliamida necontractibila: Nalo Pasteten, NaloShape. Acest tip de poliamida este special gandit pentru realizarea suncilor in forma si a aspicurilor.


4. In funtie de forma membranei:

  • Cilindrica: Forma cea mai uzuala a membranelor enumerate mai sus.
  • Potcoava: NaloFlex Kranz, NaloBar Kranz. Raza de curbura a membranei poate varia.


Poliamida ce confera un termen de valabilitate a produsului de pana la 3 luni in functie de conditiile de lucru si incarcatura micobiologica a materiilor prime. In functie de stabilitatea produsului la temperatura, se poate realiza si o sterilizare a acestuia in membrana, intrucat ea suporta temperaturi pana la 135°C.