021/209.90.66
021/209.90.65

office@meatsystems.ro

Pur-celulozice


Membranele pur-celulozice Kalle

Proprietatile speciale ale acestor membrane fac din ele o alegere ideala pentru realizarea unor produse cu un aspect deosebit de atragator.

Membranele pur-celulozice sunt caracterizate prin existenta unei bariere eficienta impotriva grasimilor, dar mai ales printr-un luciu specific, de mai mare intensitate decat in cazul membranelor Faser, care face ca produsele finite sa aiba un aspect foarte atragator. Indiferent de versiune, exista posibilitatea clipsarii membranelor pur-celulozice.

Dupa preferinta clientului, aceste membrane pot fi livrate sub forma de rola, taiate la bucata si clipsate la unul din capete sau sub forma de batoane gofrate. In anumite cazuri, in care beneficiarul marfii doreste acest lucru, membranele pot fi livrate in stare gofrata si preumezita (cu o substanta cu proprietati antibacteriene si antifungice), caz in care batonul scos din cutie se intorduce direct pe teava masinii de umplut, productivitatea fiind mult marita.

Afumarea: Membranele pur-celulozice Kalle sunt permeabile la fum intr-un fel aparte, in sensul ca fumul penetreaza produsul intr-un mod controlat a.i., culoarea si aroma acestuia se resimt uniform in intreg produsul. Permeabilitatea acestor produse la fum este mai mare chiar decat in cazul membranelor Faser.

Clasificare: Proprietatea care practic imparte membranele pur-celulozice in doua clase distincte este gradul de elasticitate. In concluzie o clasificare se poate face in functie de acest element:

  • Nalo Schmal si Nalo Kranz - elasticitate normala
  • Nalo Big si Nalo ML - elasticitate mare